Amstelveen,
26
oktober
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

Wie heeft het beste idee voor de toekomst van de luchtvaart

Samenvatting

Amsterdam Airport Schiphol en Hyves dagen jong talent uit om hun kijk op de toekomst van de luchtvaart te geven. Het beste idee om de luchtvaart nog leuker, sneller, efficiënter en duurzamer te maken, kan rekenen op een World Business Class reis rond de wereld voor twee personen.

KLM en Amsterdam Airport Schiphol investeren al jaren met veel succes in de verbetering van de reiservaring in de lucht en op de grond. Ook zijn op het gebied van duurzaamheid al vele initiatieven genomen. Om op beide gebieden tot leidende spelers in de luchtvaart te blijven behoren, willen KLM en Amsterdam Airport Schiphol ook jong talent aanspreken om nieuwe ideeën te stimuleren. KLM en Amsterdam Airport Schiphol hebben daarom besloten een wedstrijd uit te schrijven voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Op een speciale Hyves pagina (creativechallenge.hyves.nl) kunnen de inzenders informatie vinden over de spelregels en de achtergrond van de wedstrijd. Ook kunnen ze hun idee of ontwerp via deze pagina mailen.

De wedstrijd loopt tot en met 30 november. Een jury bestaande uit experts uit de top van design, business, media, reizen en events beoordeelt de beste inzendingen. In de tweede helft van december worden de winnaars bekendgemaakt.

De hoofdprijs is twee “Round the World tickets” in Business Class. Voor de nummers twee en drie zijn ook tickets beschikbaar: een tweepersoons wereldreis in de Economy Class en twee tickets naar een intercontinentale bestemming naar keuze. Beide winnaars reizen in de speciale Economy Comfort Zone.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws