26
januari
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Welkom in ‘Aviation Empire Platinum’

KLM en All 4 Games lanceren nieuwe versie strategische 3D-game

Samenvatting

KLM en All 4 Games brengen samen een vernieuwde versie uit van de strategische 3D-luchtvaartgame Aviation Empire, waarin de speler wordt uitgedaagd om met behulp van zakelijk instinct de wereld te veroveren. Aviation Empire Platinum is beschikbaar voor iOS en Android.

Aviation Empire werd in juni 2013 uitgebracht door KLM. Het ontwikkelen van een game was een logische volgende stap in de digitale evolutie van KLM, omdat games ons de kans bieden klanten te bereiken die nog niet bekend zijn met KLM. Ik ben ervan overtuigd dat er nog steeds veel potentieel zit in Aviation Empire. De game is niet voor niets 1,7 miljoen keer gedownload en heeft een waardering van 4+-sterren.
Tjalling Smit, Senior Vice President E-Commerce Air France KLM
We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met KLM. Aviation Empire is een verslavend, tactisch spel dat zowel gepassioneerde vliegeniers als andere mensen erg zal aanspreken. Dankzij toegevoegde functionaliteiten als real life inchecken via gps en de mogelijkheid om via social media contact te leggen met vrienden, komen de virtuele wereld en de werkelijkheid samen.
Colin Macdonald, hoofd van All 4 Games

Over Aviation Empire Platinum
Aviation Empire Platinum is een strategisch 3D-game waarin spelers hun eigen luchtvaartmaatschappij kunnen exploiteren. De grote uitdaging is om met een winstgevende luchtvaartonderneming de wereld te veroveren. Spelers kunnen investeren in een moderne en goed onderhouden vloot waarmee ze een lucratief netwerk van internationale bestemmingen op kunnen zetten en luchthavens kunnen bouwen met allerlei voorzieningen voor hun passagiers. Ze kunnen de game spelen binnen de historische context van KLM en beginnen in 1919, het jaar waarin de eerste KLM-vlucht werd uitgevoerd, of ze kunnen ervoor kiezen om hun eigen tijdslijn te creëren.

Het spel is geheel opnieuw ontworpen en gebouwd door spelontwikkelaar Little Chicken, met nieuwe vormgeving en spelelementen zoals nieuwe valuta's en in-game advertenties.

Bekijk hier de officiële trailer van de game. Ga voor meer informatie en de laatste nieuwtjes in Aviation Empire Platinum naar de All 4 Games press vault.

Over All 4 Games
All 4 Games is een in Glasgow gevestigde uitgeverij van computerspellen die onderdeel is van de Britse televisiezender Channel 4. Het bedrijf werd opgericht in september 2015 om een gedegen ondersteuning te bieden aan kleine en getalenteerde indie-ontwikkelaars binnen de sector van de mobiele games. Ga voor meer informatie naar www.all4games.co.uk