Amstelveen,
09
december
2013
|
11:00
Europe/Amsterdam

Verras vrienden en familie aan boord met KLM Wannagives

Samenvatting

KLM lanceert de unieke cadeauservice KLM Wannagives op intercontinentale en Europese langeafstandsvluchten. Met deze service biedt KLM mensen de mogelijkheid om vrienden of familieleden op een hoogte van meer dan 10 km te verrassen met een cadeau.

Op Facebook en Twitter ontvingen we geregeld verzoeken om reizigers te verrassen op hun huwelijksreis, verjaardag of trouwdag. Het was dan ook een logische stap om hierop in te gaan. Een cadeau ontvangen boven de wolken maakt een vlucht echt onvergetelijk.
Martijn van der Zee, Senior Vice President E-Commerce AIR FRANCE KLM

Via de webshop klm.com/wannagives biedt KLM een ruim assortiment aan: een glas champagne, een extra comfortabele stoel, een flesje parfum of een doos bonbons. Het prachtig ingepakte cadeau wordt overhandigd door de KLM crew, inclusief een kaartje met daarop een persoonlijk bericht van de gever.

In lijn met KLM's ‘Little Acts of Kindness’, is KLM de eerste luchtvaartmaatschappij die een compleet assortiment cadeaus biedt om vrienden of familieleden aan boord te verrassen.

KLM Wannagives biedt bovendien bezorging aan huis, dus het is ook mogelijk om thuisblijvers te verrassen. Flying Blue-deelnemers kunnen hun Miles gebruiken in de webshop.

Lees meer over KLM Wannagives

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release