Amstelveen,
07
februari
2014
|
13:26
Europe/Amsterdam

Verras je Valentijn aan boord met gratis KLM Wannagives

Samenvatting

Vliegt je geliefde of partner op vrijdag 14 februari met KLM? Verras hem of haar dan met een speciale Valentijnsattentie op tien kilometer hoogte. KLM overhandigt op Valentijnsdag gratis cadeautjes die via de unieke cadeauservice KLM Wannagives besteld zijn. De actie geldt voor passagiers op alle intercontinentale KLM-vluchten die vanaf Amsterdam vertrekken.

Sinds eind vorig jaar kunnen vrienden of familie van KLM-passagiers hen verrassen met een cadeau van KLM Wannagives; een glas champagne, een extra comfortabele stoel, een flesje parfum of een doos bonbons. Hoe bijzonder is het om hoog in de wolken een mooi ingepakt cadeautje te ontvangen, voorzien van een persoonlijk bericht? Dat kan nu met Valentijnsdag, maar het kan altijd. Ook ter gelegenheid van een verjaardag, een huwelijksreis of gewoon zomaar.
Martijn van der Zee, Senior Vice President E-Commerce AIR FRANCE KLM

Via de webshop KLM.nl/wannagives kunnen geliefden en familie van reizigers een speciaal voor Valentijn geselecteerd cadeautje kosteloos en - indien gewenst - anoniem versturen. Dit kan tot woensdag 12 februari 23.59 uur.

In lijn met KLM's ‘Little Acts of Kindness’ strategie, is KLM de eerste luchtvaartmaatschappij die een compleet assortiment cadeaus biedt om vrienden of familieleden aan boord mee te verrassen.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release