persberichten,
18
september
2017
|
14:57
Europe/Amsterdam

Vermaat nieuwe horecadienstverlener in KLM Lounges op Schiphol

Samenvatting

Horecadienstverlener Vermaat wordt de nieuwe leverancier van het horecaconcept in de Non Schengen KLM Crown Lounge (52) en de Schengen KLM Crown Lounge (25) op Schiphol. KLM en Vermaat hebben hierover op de KLM Dutch Open een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

De ultieme klantbeleving is het uitgangspunt voor de lounges. Voor beide KLM-lounges wordt daarom een hoogstaand serviceniveau met nieuwe concepten voor eten en drinken ontwikkeld met onder meer stijlvolle, hoogwaardige, pure producten en live cooking.

Vermaat heeft zich ontwikkeld tot toonaangevend bedrijf in horeca- en retailconcepten en heeft hiermee bovendien al jarenlange ervaring opgedaan op luchthaven Schiphol. De kwaliteit van de KLM-loungeproducten wordt door het culinaire vakmanschap van Vermaat voor iedere loungebezoeker verhoogd. In de toekomst wordt het ook mogelijk om aanvullend en tegen betaling exclusieve premiumproducten te bestellen. KLM bouwt hiermee aan de ultieme lounge van de toekomst. De komende tijd werken KLM en Vermaat de afspraken verder uit.

Over de Non Schengen KLM Crown Lounge (52)

De Non Schengen KLM Crown Lounge wordt momenteel verbouwd en krijgt naast het nieuwe horecaconcept onder meer een extra verdieping, een buitenterras en een nieuwe inrichting voorzien van de nieuwste technologieën, uitstraling en beleving. Na de verbouwing biedt de lounge circa 1450 zitplaatsen ten opzichte van de 680 nu en een oppervlakte van 6300m2 ten opzichte van 2500m2 nu. De bouw vindt gefaseerd plaats. De planning is dat het eerste gedeelte van de verbouwing in de zomer van 2018 wordt afgerond. De definitieve oplevering van de lounge volgt in het voorjaar van 2019. De lounge blijft tijdens de verbouwing gedeeltelijk in gebruik.

Foto: Rick Zeelen, algemeen directeur & CEO van Vermaat en Pieter Elbers, president-directeur KLM ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst op de KLM Open.