Amstelveen,
06
juli
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Vandaag ook Comic Sans Dag bij KLM

Samenvatting

Vandaag staat KLM stil bij het lettertype Comic Sans. KLM steunt het initiatief van 3 FM en zet speciaal voor vandaag de KLM.nl site om in het voormalig populaire Comic Sans lettertype.

In de prille jaren van het internet was een website zonder Comic Sans haast ondenkbaar, maar dat is veranderd. Het is de vierde keer dat 3FM het initiatief voor Comic Sans Dag neemt, om zo een glimlach op het gezicht van de lezer te krijgen. KLM doet graag mee.

Voor meer informatie:
KLM media relations:+31 (0)20-6494545

Boilerplate

Over KLM

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond de sterkste Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit worden drie kernactiviteiten gecoördineerd: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient 135 bestemmingen met een moderne vloot van 157 vliegtuigen en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een netwerk biedt van 926 bestemmingen in 173 landen. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie. 

Deel deze release

Laatste nieuws