Amstelveen,
14
maart
2020
|
15:05
Europe/Amsterdam

COVID-19: Update vluchtwijzigingen door reisrestricties

Wereldwijd beperken veel landen het reizen op passagiersvluchten. Deze beperkingen worden soms op zeer korte termijn ingevoerd. De komende dagen zal KLM zoveel mogelijk volgens schema opereren om passagiers weer naar huis te brengen.

Als een land passagiers de toegang tot het land verbiedt, maar wel vluchten toestaat, zal KLM zoveel mogelijk vluchten uitvoeren om passagiers naar huis terug te brengen.

Passagiers worden sterk aangeraden zich te informeren over de regels die van toepassing zijn op hun reis. Op de KLM-vluchtupdatepagina en in het IATA-reiscentrum is meer informatie beschikbaar.

Door de grote hoeveelheid omboekingen zijn de medewerkers van KLM erg druk. Het kan daarom enige tijd duren voordat KLM klanten kan bereiken om een oplossing voor hun situatie te vinden. Als uw vlucht niet in de komende dagen gepland staat voor vertrek, kunt u beter op een later tijdstip terugkomen op onze site.

Antwoorden op veelgestelde vragen van passagiers over het coronavirus, omboeken, et cetera zijn te vinden op updates.klm.com.