Amsterdam,
02
maart
2020
|
11:08
Europe/Amsterdam

COVID-19: China

Wegens de uitbraak van het coronavirus heeft KLM sinds begin februari haar vluchten tijdelijk opgeschort naar het vaste land van China.

De gezondheid van medewerkers en klanten staat in alle besluiten van KLM voorop. Om klanten in deze tijd een zo optimaal mogelijk netwerk te bieden, past KLM naast de eerder aangekondigde maatregelen, haar vluchtschema naar het vaste land van China als volgt aan:

• De vluchten naar Hongkong zullen met ingang van vandaag tot 3 mei niet dagelijks maar om de dag gevlogen gaan worden.

• Chengdu, Hangzhou en Xiamen zullen verder worden opgeschort tot 3 mei.

De planning is nog steeds de vluchten naar Beijing en Shanghai in april te hervatten. Op deze manier kunnen klanten van KLM via deze bestemmingen nog steeds andere steden bereiken.

De situatie rond het coronavirus verandert continu. Vanwege het coronavirus en om de gezondheid van klanten en medewerkers te borgen, bekijkt KLM per dag of er aanpassingen nodig zijn aan het netwerk en welke operationele maatregelen getroffen dienen te worden. Op KLM.com en in de KLM-app is de actuele vluchtinformatie te vinden. KLM houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staat in direct contact met de gezondheids- en luchtvaartautoriteiten.