Amstelveen,
06
juli
2015
|
14:30
Europe/Amsterdam

Tweede editie KLM Curaçao Marathon met nieuwe app

Samenvatting

Op zondag 29 november 2015 vindt in Willemstad op Curaçao de tweede editie plaats van de KLM Curaçao Marathon. Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Run in the Sun en KLM Nederland is titelsponsor van het evenement. Nieuw dit jaar is de KLM Curaçao Marathon-app, die voorziet in alle relevante informatie over het evenement.

De KLM Curaçao Marathon-app voorziet in alle relevante informatie over het evenement. Uniek is dat familie, vrienden en fans over de gehele wereld hun favoriete lopers real time kunnen volgen via een GPS-verbinding en Track & Trace. Ook lopers zonder smartphone zijn door middel van de bib-tag, een unieke chip per deelnemer, stap voor stap te volgen. De app is ontwikkeld in samenwerking met Mylaps en kan vanaf vandaag gratis worden gedownload.

Goede doel

Hardlopen is een geliefde sport bij veel van KLM’s trouwste klanten. KLM hecht bovendien veel waarde aan de maatschappelijke rol van het evenement, dat jong en oud stimuleert tot een gezonde en actieve levensstijl.

Gekoppeld aan de KLM Curaçao Marathon 2015 heeft Stichting Run in the Sun het goede doel ‘Run 4 Books!’ geïnitieerd. Run 4 Books! wil Curaçaose kinderen in de basisschoolleeftijd stimuleren om (meer) te lezen door hen leuke kinderleesboeken aan te bieden. Lopers kunnen bij inschrijving een donatie doen of een nieuw of gebruikt kinderleesboek afgeven bij de receptie van de deelnemende hotels.

Deelnemers hebben de keuze uit verschillende afstanden: 5 kilometer Walk or Run, 10 kilometer Walk or Run, een halve of hele marathon of een trail van 10,5 of 16,65 kilometer.

Inschrijven

Online inschrijven kan via klmcuracaomarathon.com of via de Official Travel Partners in Nederland zoals Holland Runner, Marathons International, ABC Travel, Corendon, Does & Cadushi. Voor Flying Blue deelnemers zijn startnummers te verkrijgen door middel van miles (flyingbluerunning.com/travel/run-and-miles).