Amstelveen,
08
juli
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Tien KLM vluchten per week naar Tokio vanaf november

Samenvatting

KLM versterkt haar positie in Japan door vanaf november drie extra vluchten per week uit te voeren tussen Amsterdam Airport Schiphol en Tokio Narita International Airport. Het totaal komt dan op tien vluchten per week. Hiermee zet KLM een historische stap in de verdere versterking van de lange relatie tussen Nederland en Japan en komt KLM tegemoet aan de vraag van vele Japanse bedrijven in Nederland.

De drie nieuwe vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 747-400 combi. Dit toestel biedt plaats aan 275 passagiers en 35 ton vracht. Vlucht KL863 vertrekt vanaf 4 november 2010 op donderdag, vrijdag en zaterdag om 13:50 uur vanaf Schiphol en komt de volgende dag aan in Tokio om 08.55. De retourvlucht KL864, vertrekt uit Tokio op vrijdag, zaterdag en zondag om 12:00 uur en keert de dezelfde dag terug in Amsterdam om 15:35  uur. De vluchten zijn vanaf heden te boeken via de reserveringsystemen en op www.klm.com.

Azië blijft een van de strategische groeimarkten voor KLM. Afgelopen jaren heeft KLM haar klanten een steeds bredere portfolio aan mogelijkheden geboden op Azië. Zo werden in de afgelopen periode Hangzhou (China) en Denpasar (Indonesië) toegevoegd aan het intercontinentale netwerk van KLM op Schiphol. Verder waren er frequentie uitbreidingen op Osaka, Shanghai, Seoul en Chengdu.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws