Amstelveen,
02
februari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Spaanstalige service via Facebook en twitter

Samenvatting

Vanaf heden worden via Facebook en twitter de Spaanstalige volgers en fans in hun eigen taal bediend.

De reden dat naast Engels en Nederlands de service nu ook in het Spaans wordt geleverd is dat deze taal wereldwijd door ongeveer 329 miljoen mensen in 21 landen wordt gesproken en hiermee de derde wereldtaal is. Vooral volgers van Facebook en twitter in Mexico, Argentinië, Ecuador, Peru, Spanje, maar ook de VS waar veel Spaanstaligen wonen, zullen van deze nieuwe service kunnen profiteren.

Zowel Facebook als twitter hebben zich in de afgelopen tijd ruimschoots bewezen. Behalve het beantwoorden van vragen van klanten, kunnen via deze social media kanalen ook tickets worden omgeboekt, geannuleerd en reserveringen voor extra bagage worden gedaan. Ook voor de Spaanstalige service geldt dat men 24 uur per dag en 7 dagen per week van de service gebruik kan maken.

We streven er naar vragen binnen 1 uur te beantwoorden en binnen 24 uur een oplossing te bieden. De wens is om de dienstverlening via social media in de toekomst met meer talen uit te breiden.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws