Amstelveen,
17
mei
2013
|
13:57
Europe/Amsterdam

SkyTeam verbetert Global Meetings en lanceert online boekingtool

Global Meetings maakt de organisatie van grootschalige internationale evenementen eenvoudiger

Samenvatting

De wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam heeft Global Meetings verder verbeterd. Het organiseren van internationale evenementen is nu nóg eenvoudiger.

Nieuw voor Global Meetings is de online boekingtool in een speciale portal op SkyTeam.com. Hiermee kunnen deelnemers met korting een vlucht bij een van de 19 SkyTeam Member airlines boeken. Daarnaast profiteren zij van diverse exclusieve kortingen.

Global Meetings is een gratis service die het plannen van reizen naar internationale vergaderingen, congressen en conferenties eenvoudiger maakt. Om in aanmerking te komen voor Global Meetings, moet het evenement worden bijgewoond door minimaal 50 deelnemers die met het vliegtuig naar dit evenement reizen. De deelnemers moeten bovendien afkomstig zijn uit ten minste twee verschillende landen (naast het land waarin het evenement plaatsvindt).

Vanaf twee maanden tot vijf jaar voor aanvang kunnen organisatoren via SkyTeam.com hun evenement bij Global Meetings registreren. Naast de nieuwe boekingtool biedt Global Meetings de volgende voordelen:

  • Extra korting op de gepubliceerde tarieven van meer dan 15.400 dagelijkse vluchten met de 19 SkyTeam Member airlines.
  • Een uitgebreid beloningsprogramma waarmee organisatoren, per 50 deelnemers die met SkyTeam naar hun evenement vliegen, één gratis ticket voor een SkyTeam-partner kunnen sparen.
  • Deelnemers kunnen miles sparen met de loyaliteitsprogramma’s van de SkyTeam Member airlines.

SkyTeam werkt bovendien aan een uitbreiding van Global Meetings. Later dit jaar zullen extra mogelijkheden worden geïntroduceerd.

“Dankzij onze nieuwe online boekingtool, die een keuze uit 1000 wereldwijde bestemmingen biedt, kunnen organisatoren van internationale evenementen de reisplanning met een gerust hart aan SkyTeam overlaten”, aldus Mauro Oretti, Vicepresident Sales & Marketing van SkyTeam. “De verbeterde Global Meetings-service biedt een kostenefficiënte oplossing voor de competitieve MICE-branche. Mede dankzij onze aanwezigheid in belangrijke markten als Noord-Amerika, Groot-China en Europa komt Global Meetings tegemoet aan de behoeften van de hedendaagse markt voor live-ontmoetingen met een zakelijk karakter.”

Klik hier voor meer informatie over Global Meetings van SkyTeam.

Voor meer informatie:
SkyTeam
Corporate Communications
E: media@skyteam.com

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws