Amstelveen,
09
januari
2017
|
14:01
Europe/Amsterdam

Senior Vice President Digital Air France KLM vertrekt

Tjalling Smit, SVP Digital Air France KLM, heeft besloten zijn carrière buiten Air France KLM te vervolgen. Per 1 april 2017 start hij bij NS als directeur Commercie & Ontwikkeling in de Raad van Bestuur (RvB).

Ik feliciteer Tjalling met deze mooie promotie en wens hem alle succes. We zullen zijn expertise en ervaring missen. Tjalling heeft met zijn strategie ‘Being where our customers are’ KLM’s activiteiten op het gebied van e-commerce en social media verder uitgebouwd. Een opvolger zal spoedig bekendgemaakt worden. Deze krijgt de uitdaging om KLM’s voorsprong op het gebied van e-commerce en digital te behouden en weer een stap verder te brengen.
Pieter Elbers, president directeur KLM
Ik heb binnen KLM veel kansen gekregen op diverse posities in binnen– en buitenland en heb met geweldige collega’s gewerkt. Daarom was het een moeilijke afweging, maar heb ik toch besloten om mijn carrière buiten dit mooie bedrijf voort te zetten. Ik hoop van harte dat KLM haar voorspong op het gebied van e-commerce en digital weet te behouden.
Tjalling Smit, Senior Vice President Digital Air France KLM