RSS

Het laatste KLM nieuws via RSS

Wij bieden u onze laatste persberichten via een RSS-feed aan. Als u altijd op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over KLM, dan kunt u zich hier op onze RSS-feed abonneren.

KLM biedt momenteel de volgende RSS-feed aan:

Wanneer uw RSS-reader automatisch de RSS-feed herkent, kunt u rechstreeks op bovenstaande link klikken. Als dit niet het geval is kunt u het adres naar uw RSS-reader kopiëren.

Meer over RSS

Als internetgebruiker bezoekt u waarschijnlijk geregeld een aantal vaste websites om up to date te blijven. Vaak bezoekt u deze sites voor niets omdat er geen nieuwe informatie is gepubliceerd. Dit wordt lastig als u een grote hoeveelheid sites wilt bijhouden. Het wordt al snel onoverzichtelijk en tijdrovend.

Met RSS wordt dit allemaal een stuk makkelijker, het bespaart surf- en zoektijd. Met behulp van een RSS-reader kunt u handig en snel het nieuws van verschillende websites bekijken, zonder alle websites daadwerkelijk te bezoeken. Steeds meer websites bieden daarom een RSS-feed aan.

Wat heeft u hiervoor nodig?

Voor het bekijken van een RSS-feed heeft u een RSS-reader nodig. RSS-readers zijn over het algemeen gratis op internet te vinden. Veel gebruikte readers zijn:

De reader checkt regelmatig of er nieuwe items op de toegevoegde websites zijn. Zodra er een nieuw item is, laat de reader dit weten. Zo kunt u in één oogopslag zien of er iets nieuws is.