16
mei
2017
|
20:24
Europe/Amsterdam

Peter Hartman treedt terug en Leni Boeren treedt toe tot Air France-KLM board

Peter Hartman is vandaag, dinsdag 16 mei 2017, teruggetreden als vicevoorzitter van de Board of Directors van Air France-KLM. In de periode 2007-2013 was Hartman president-directeur van KLM. Sinds 1 juli 2013 was hij vicevoorzitter van de Board of Directors van de Air France-KLM Groep.

Hartman heeft zijn afgesproken termijn van vier jaar voltooid en is opgevolgd door Leni Boeren. Zij is vandaag officieel benoemd tot onafhankelijke bestuurder van het toezichthoudend orgaan van Air France KLM tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Air France KLM. Boeren begon haar carrière in de financiële sector bij Paribas en ging vervolgens naar de Rabobank, waar ze verschillende functies had. Daarna bekleedde ze verschillende functies bij onder andere Robeco.

 

“Peter heeft afgelopen jaren zijn uitgebreide luchtvaartkennis en ervaring gedeeld in de Air France- KLM board. Door zijn persoonlijke commitment en jarenlange ervaring bij KLM en bij Air France-KLM heeft Peter een waardevolle bijdrage geleverd waar wij hem zeer erkentelijk voor zijn”.
Pieter Elbers - President-directeur KLM