25
januari
2017
|
12:05
Europe/Amsterdam

KLM-ticketopties Europa nu te boeken op KLM.nl

Samenvatting

KLM heeft onlangs de tarievenstructuur voor Economy Class-reizen binnen Europa en Noord-Afrika gewijzigd. De gewijzigde structuur voorziet in een keuze uit drie ticketopties: Light, Standard en Flex. Elk ticket heeft zijn eigen voorwaarden en services. Deze opties stellen KLM-passagiers in de gelegenheid om hun reis nog beter af te stemmen op hun persoonlijke wensen. Light, Standard en Flex zijn vanaf vandaag ook te boeken op KLM.nl.

Met Light, Standard en Flex kunnen passagiers het ticket kiezen dat het beste bij hen past. De ticketopties zijn beschikbaar voor alle KLM-vluchten binnen Europa, naar Noord-Afrika en Israël. Drankjes en maaltijden of snacks aan boord van alle KLM-vluchten blijven inbegrepen voor alle passagiers.

De ticketoptie Light is voor passagiers die op zoek zijn naar het laagst mogelijke tarief en reizen met alleen handbagage. Standard biedt passagiers de mogelijkheid één stuk ruimbagage in te checken en het ticket tegen betaling te wijzigen. Met Flex koopt de passagier maximale flexibiliteit. Deze optie is inclusief ruimbagage, SkyPriority-service en de mogelijkheid om het ticket zonder kosten te wijzigen of te annuleren.

Wij streven er naar onze passagiers de meest optimale ervaring te bieden, tijdens een vlucht, maar ook ervoor en erna. Door de invoering van deze nieuwe ticketopties bieden we niet alleen transparantie maar maken we het ook makkelijker voor onze klanten om het meest passende product te kiezen.
Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland

Light, Standard en Flex zijn de gedefinieerde opties, maar het blijft mogelijk om het ticket verder op maat te maken door extra services toe te voegen. Bijvoorbeeld Light met ruimbagage of Standard met Economy Comfort voor meer beenruimte. Dat kan meteen bij boeking of op een later momenent. 

Klik hier voor nog meer informatie.