Amstelveen,
08
april
2015
|
15:21
Europe/Amsterdam

Nieuwe KLM Economy Class-service: Tasty Blue

Samenvatting

Tasty Blue®, de nieuwe internationale Economy Class-service van KLM, is gebaseerd op het idee van de gedekte tafel. Dit nieuwe concept zal bij de start van het nieuwe winterschema 2015 worden geïntroduceerd.t Tasty Blue worden maaltijden geserveerd op een frisse witte tray met Delfts blauwe motieven en unieke Neobarokke invloeden, maar met een moderne twist. De innovatieve tray is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen KLM Inflight Services en de serviesontwerpers van deSter.

Het idee omvat vier thema’s: Diner, Ontbijt, Azië en Bistro. Ieder thema sluit naadloos aan bij het Delfts blauw ontwerp van KLM’s nieuwe lichtgewicht trolleys.

Ontwerp
Tasty Blue design staat voor rijkelijke detaillering in de vorm van embossing, kleuren, verborgen spreuken en patronen en speelse vliegtuigjes verstopt in het design. Tasty Blue® is een visueel aantrekkelijk concept dat met passie is ontworpen. Design is vandaag de dag ‘mix-and-match’: oost versus west, technologie versus vakmanschap, en klassiek versus modern.

MVO

KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die gebruik gaat maken van trays van polypropyleen. Dit materiaal is niet alleen lichter en recyclebaar, het heeft ook een minder belastende impact op ons milieu...