Amstelveen,
25
mei
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Met KLM kans op een inspirerende reis met een beroemde reisgenoot

Samenvatting

KLM lanceert vandaag wereldwijd een nieuwe campagne ‘Be My Guest’. Via de campagne worden mensen overal ter wereld uitgenodigd om online een gesprek te hebben met één van de zes Bekende Nederlanders die deelnemen aan de campagne: Armin van Buuren (de beste DJ ter wereld), Ruud Gullit (voetballegende), Yfke Sturm (supermodel), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (Hollywoodacteur) en Hella Jongerius (designer).

KLM heeft voor deze personen gekozen, omdat ze in Nederland toonaangevend en pionier zijn in hun vakgebied en daarom goed bij KLM passen. Uit de online gesprekken met de zes Nederlandse iconen blijkt welke deelnemer vanuit gedeelde interesse de beste reisgenoot is. Totaal kunnen zes deelnemers een reis winnen, één reisgenoot per Bekende Nederlander.

Het concept van de Be My Guest campagne sluit aan bij KLM’s Meet & Seat service, waarmee mensen die een KLM-vlucht hebben geboekt voor hun interessante mensen kunnen ontmoeten die ook aan boord zullen zijn. Op een beveiligd deel van KLM.com kunnen passagiers hun Facebook- of LinkedIn-profiel delen en die van medereizigers bekijken. Zo kan bijvoorbeeld een afspraak worden gemaakt om tijdens de vlucht naast elkaar te zitten. Met het oog op privacy worden deze gegevens standaard twee dagen na de laatste vlucht gewist. Meet & Seat is inmiddels op alle intercontinentale KLM-vluchten beschikbaar.

Campaign website: www.klm.com/bemyguest 

Campaign movies:

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws