Amstelveen,
18
oktober
2018
|
10:33
Europe/Amsterdam

KLM winterdienstregeling 2018

(28 oktober 2018-24 maart 2019)

De totale capaciteit van KLM op zowel het langeafstandsnetwerk als het middellangeafstandsnetwerk, stijgt het komende winterseizoen met +1.4%, ten opzichte van het winterseizoenseizoen 2017.

KLM houdt haar focus op opkomende markten in Zuid-Amerika, waar we, na een succesvolle start in het zomerseizoen van 2018, in het winterseizoen doorvliegen op Fortaleza. Met deze derde rechtstreekse Braziliaanse bestemming verstevigen we onze positie als belangrijke Europese luchtvaartmaatschappij op de Braziliaanse markt, voor zakelijke en leisure reizigers en voor vrachtvervoer. Ook de Noord-Atlantische markt blijven we met interesse volgen. Zo gaat KLM meer vluchten uitvoeren op de Canadese steden Edmonton, Calgary en Toronto.

Per januari 2019 is de gehele KLM-vloot voor intercontinentale bestemmingen omgebouwd met onze full flat stoelen in de World businessclass. En KLM blijft investeren in comfort voor onze klanten. Zo bieden we vanaf dit winterseizoen onze passagiers mooie nieuwe producten aan zoals Douwe Egberts koffie en Rituals verzorgingsproducten. 

 
Pieter Elbers - KLM president-directeur