Amstelveen,
01
maart
2013
|
15:55
Europe/Amsterdam

KLM werkt samen met Nederlandse topfotograaf Carli Hermès

Samenvatting

KLM verraste als eerste luchtvaartmaatschappij haar passagiers met een unieke fototentoonstelling op 10 kilometer hoogte. De vlucht vond gisteren plaats en had als bestemming New York. Aanleiding is de vernieuwde presentatie van het verkoopassortiment aan boord onder de naam KLM Sky High Collection: eigentijds en verrassend. De Nederlandse topfotograaf Carli Hermes heeft daarom een serie foto’s gemaakt van een aantal verkoopartikelen. 

KLM werkt al jaren samen met gevestigde namen uit de Nederlandse design- en culinaire wereld. Hiermee benadrukt KLM haar Nederlandse oorsprong.

De foto’s en de video van deze Sky High Exhibition zijn hier te bekijken. De KLM Sky High Collection bestaat onder meer uit producten van Nederlandse ontwerpers zoals de Buddha to Buddha armband, het Omar Munie kofferlabel en de Fab. portemonnee.

Carli Hermès
Carli Hermès studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Bournemouth School of Art in Engeland. Hij werd bekend met zijn iconische en vaak spraakmakende reclamecampagnes voor internationale merken als BMW, Mercedes Benz, Nike, G-Star, Martini en Suitsupply. Met zijn scherpe en stijlvolle foto’s zoekt Hermès altijd de grenzen op waarbij hij zijn boodschap met veel energie overbrengt.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws