Amstelveen,
22
januari
2015
|
13:31
Europe/Amsterdam

KLM werkt opnieuw samen met Nederlandse topchef Jonnie Boer

Samenvatting

KLM serveert vanaf vandaag tot 26 oktober 2015 maaltijden van de Nederlandse driesterren topchef Jonnie Boer in de World Business Class op de vluchten vanuit Amsterdam.

KLM is blij met de hernieuwde samenwerking met Jonnie Boer. In 2010 werden de maaltijden van Jonnie zeer gewaardeerd door onze World Business Class passagiers. Deze drie sterren topchef past dan ook meer dan uitstekend bij KLM. Jonnie heeft voor de komende negen maanden drie schitterende menu’s ontwikkeld.
Executive Vice President Inflight Services Paul Elich.
Wij zijn enorm vereerd met deze bijzondere samenwerking met KLM. Samen met het team van KLM zorgen we voor een ware culinaire beleving op grote hoogte.
Jonnie en Thérèse Boer

KLM investeert continu in het product aan boord. Zo is het complete cabine interieur van de World Business class op de hele Boeing 747-vloot vernieuwd. De Boeing 777-200 vloot wordt momenteel aangepast met een nieuw cabine-interieur in zowel World Business Class als Economy Class. Bovendien biedt KLM in de World Business Class al jaren maaltijden aan die zijn ontwikkeld door toonaangevende Nederlandse chef-koks. Door samen te werken met topchefs en sommeliers blijft KLM investeren in de service aan boord. Eerder werden maaltijden aan boord geserveerd van Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder en Richard van Oostenbrugge.

Jonnie en Thérèse Boer: ‘Wij zijn enorm vereerd met deze bijzondere samenwerking met KLM. Samen met het team van KLM zorgen we voor een ware culinaire beleving op grote hoogte.”

Jonnie Boer is samen met zijn vrouw Thérèse eigenaar van Restaurant De Librije in Zwolle. Het driesterrenrestaurant behoort tot de top 50 van de wereld. Thérèse Boer is naast gastvrouw van Restaurant De Librije ook sommelier. Naast het restaurant bezitten Jonnie en Thérèse ook Librije’s Winkel, Librije’s Hotel, kook- en wijnschool Librije’s Atelier.