Amstelveen,
22
oktober
2016
|
18:00
Europe/Amsterdam

KLM voert vandaag eerste vlucht naar Teheran uit

Samenvatting

KLM hervat vanaf vandaag haar vluchten naar Teheran, Iran. Op de eerste vlucht zijn leden van een Nederlandse handelsmissie aanwezig, onder leiding van minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu).

KLM is verheugd om haar vluchten naar Teheran na ruim 3 jaar weer te hervatten. Daarnaast is KLM vereerd dat Minister Schultz met leden van de handelsmissie op deze eerste vlucht met ons meevliegen naar Teheran
René de Groot, Chief Operating Officer KLM
Met de vluchten van en naar Teheran wordt weer een schakel toegevoegd aan het sterke netwerk van KLM. Deze vluchten zullen ook de Nederlandse bedrijven met wie ik op handelsmissie ga, helpen in het doen van zaken met Iran.
Minister Schultz van Haegen

Bestemming Teheran
KLM vloog van april 1948 tot en met april 2013 al op Teheran. Nu sinds begin dit jaar de economische groei in Iran weer sterk toeneemt, gaan steeds meer ondernemingen daar zaken doen. Dat is ook één van de redenen voor KLM om weer rechtstreekse vluchten aan te bieden op deze belangrijke bestemming in het Midden Oosten.

Afgelopen zomer heeft KLM een recordaantal nieuwe bestemmingen toegevoegd aan haar netwerk. Teheran is een van de vijf nieuwe bestemmingen waar KLM met ingang van de winterdienstregeling op gaat vliegen. De vlucht naar Teheran vertrekt iedere dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag om 17.40 uur vanuit Amsterdam.