Amstelveen,
25
november
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM vliegt twee maal per dag naar Aalborg, Denemarken

Samenvatting

KLM vliegt met ingang van de zomerdienstregeling op 27 maart 2011 twee keer per dag naar Aalborg in Denemarken. Aalborg is na Billund en Kopenhagen de derde bestemming van KLM in Denemarken, en KLM is de eerste maatschappij die een directe vlucht aanbiedt vanaf Amsterdam.

Pieter Elbers, Senior Vice President Network and Alliances KLM: “Aalborg is zowel voor de zakelijke reiziger als voor de toerist een zeer interessante bestemming. Het vormt een mooie aanvulling op het netwerk van KLM. Met deze derde bestemming in Denemarken versterken wij onze positie verder in de Scandinavische markt. Al eerder kondigden wij een forse capaciteitstoename aan van het Europese netwerk met de zomerdienstregeling van 2011”.

KLM voert de vlucht naar Aalborg uit met een Fokker 70. Dit toestel biedt plaats aan 80 passagiers. De Amsterdam-Aalborg vlucht vertrekt iedere dag uit Amsterdam om 12.15 en 20.35 uur. De terugkerende vlucht vertrekt dagelijks om 06.25 en 14.15 uur. Passagiers kunnen vanuit Aalborg met KLM via Schiphol doorvliegen naar 78 Europese bestemmingen en 74 intercontinentale bestemmingen. Boeken is mogelijk vanaf maandag 29 november via de reserveringsystemen en www.klm.com.

Aalborg is na Kopenhagen, Århus en Odense de vierde grootste stad van Denemarken en de hoofdstad van de regio Noord-Jutland. Deze regio is bekend om zijn prachtige natuur en stranden. Aalborg is een industrieel centrum in Denemarken, waarbij vooral de kennisindustrie zich de laatste jaren snel heeft ontwikkeld.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws