Amstelveen,
05
april
2013
|
10:35
Europe/Amsterdam

KLM vliegt deze week naar drie nieuwe bestemmingen

Samenvatting

KLM heeft drie nieuwe bestemmingen aan het netwerk toegevoegd. De eerste lijnvluchten naar Fukuoka in Japan, Manston Kent in het Verenigd Koninkrijk en Ålesund in Noorwegen hebben deze week plaatsgevonden.

Manston Kent, alternatief voor drukke Londen
Op dinsdag 2 april vertrok een Fokker 70 naar Manston Kent Airport  in het Verenigd Koninkrijk. KLM gaat twee keer per dag vliegen tussen Amsterdam Airport Schiphol en Manston, de internationale luchthaven van Kent. Met de toevoeging van Manston Kent als bestemming breidt KLM haar uitgebreide netwerk in het Verenigd Koninkrijk verder uit. Hierdoor komt het totaal aantal Britse bestemmingen op veertien. De nieuwe bestemming biedt passagiers van en naar de Kent regio een alternatief voor de drukke wegen en het luchtruim van Londen.

Eerste rechtstreekse vlucht tussen Fukuoka en Europa
Op woensdag 3 april vertrok een Boeing 777-200ER naar de stad Fukuoka in Japan. Het KLM-toestel werd bij aankomst verwelkomd door de gouverneur van Kyushu en de burgemeester van Fukuoka.
Met deze dienst biedt KLM als eerste Europese luchtvaartmaatschappij rechtstreekse vluchten tussen Fukuoka en Europa aan. Na Tokio en Osaka is Fukuoka de derde bestemming van KLM in Japan. Met deze nieuwe route zal KLM tijdens het zomerseizoen van 2013 wekelijks 21 vluchten naar Japan uitvoeren. De nieuwe dienstregeling omvat drie vluchten per week.

Met Ålesund verstevigt KLM positie in Noorwegen
Op donderdag 4 april vertrok een Fokker 70 naar het Noorse Ålesund. Met deze bestemming komt het aantal KLM-bestemmingen in Noorwegen op zeven. Met de toevoeging van Ålesund verstevigt KLM verder haar positie in dit land.

Dienstregeling
Kijk voor de vertrek- en aankomsttijden van deze vluchten op www.klm.com

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube