Amstelveen,
01
augustus
2016
|
16:45
Europe/Amsterdam

KLM vernieuwt de World Business Class in al haar Airbus A330-toestellen

Samenvatting

KLM vernieuwt ook het cabine interieur van de World Business Class in al haar Airbus A330’s. Vanaf begin 2018 kunnen passagiers gebruik maken van de vernieuwde World Business Class in dit type toestel. Hiermee blijft KLM investeren in klantcomfort. 

Met het vernieuwen van het cabine interieur in de World Business Class van alle Airbus A330’s is vanaf eind 2018 de gehele ICA-vloot vernieuwd. Eerder werd de World Business Class van de Boeing 777-200-vloot en Boeing 747-400-vloot al omgebouwd. Het vernieuwen van de Boeing 777-300-vloot is net gestart en dit proces zal in juni 2017 voltooid zijn. Uiteraard zijn KLM’s nieuwste toestellen, de Boeing 787-toestellen, allemaal voorzien van een nieuwe World Business Class.

De nieuwe World Business Class betekent full flat stoelen, zodat passagiers geheel plat kunnen rusten. Maar ook het nieuwe 12-talige Inflight Entertainment Systeem met uitgebreid aanbod en 3D flight tracking systeem zal worden toegevoegd. De Nederlandse topdesigner Hella Jongerius heeft KLM’s World Businsess Class cabine interieur ontworpen.

Daarnaast biedt KLM al jaren maaltijden aan in haar World Business Class die ontwikkeld zijn door toonaangevende Nederlandse chef-koks. Dit jaar is dat topchef Jacob Jan Boerma die de keuken van KLM verrijkt. Het servies dat KLM gebruikt bij het serveren van de maaltijden, is ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders.