Amstelveen,
10
februari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM verhoogt frequentie vluchten Amsterdam-Paramaribo

Samenvatting

KLM vliegt vanaf 25 juni tot en met 10 september 2012 vier keer per week tussen Amsterdam en Paramaribo.

Met deze uitbreiding van de capaciteit in de zomer komt KLM tegemoet aan de seizoensgebonden vraag op deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 747-400.

Naast de bestaande KL713/714 op dinsdag, donderdag en zaterdag, zal deze extra vierde vlucht op maandag vertrekken. De vlucht vanuit Amsterdam vertrekt om 11:30 uur en komt dezelfde dag aan om 15.30 uur op de Johan Adolf Pengel luchthaven. De vlucht van Paramaribo vertrekt om 17:45 uur naar Amsterdam en komt de volgende dag om 7:20 uur aan.

Alle vluchten op Paramaribo worden uitgevoerd met een Boeing 747-400. Dit toestel heeft een capaciteit van 415 stoelen: 337 stoelen in Economy Class, 36 in Economy Comfort Zone en 42 stoelen in de World Business Class.

Vluchten naar Paramaribo kunnen worden gereserveerd via de boekingssystemen of online via www.klm.com.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws