Amstelveen,
31
januari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM start weer met verkoop van tax free drank en sigaretten aan boord

Vanaf 1 februari start KLM op intercontinentale routes weer met de verkoop van drank en tabakswaren aan boord.

Paul Elich, Executive Vice President KLM Inflight Services: “KLM past het aanbod van de aan boord verkrijgbare producten voortdurend aan aan de wensen van de reiziger. Met de verkoop van drank en sigaretten aan boord hoeft een passagier niet langer zware tassen te dragen op de luchthaven. Voor het gewicht aan boord maakt het niet uit.”

In het assortiment worden Courvoisier XO en Johnny Walker Black opgenomen. De flessen worden in een gesealde plastic tas gegeven. De sigaretten zijn Marlboro Red en Marlboro Gold. In de webshop van KLM is een uitgebreider assortiment beschikbaar dat online besteld kan worden. De producten worden dan aan boord geleverd.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws