Amstelveen,
02
oktober
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM start verbinding met Denpasar, Bali

Samenvatting

KLM verzorgt met ingang van 6 december weer vluchten tussen Amsterdam Airport en Denpasar Ngura Rai Airport op Bali.  De dienst wordt drie keer per week uitgevoerd. Hiermee herstelt KLM de directe verbinding tussen Amsterdam en Bali die op 15 oktober 1997 voor het laatst werd uitgevoerd.

De vlucht naar Denpasar, met een tussenstop in Singapore, zal worden uitgevoerd in een Boeing 777-300. Dit toestel biedt plaats aan 425 passagiers; 35 in de World Business Class en 390 in Economy Class.

Vlucht KL835 zal op dinsdag, vrijdag en zondag om 21.00 uur vanuit Amsterdam vertrekken en de daaropvolgende dag om 20:10 landen in Denpasar.
De terugvlucht KL836 van Denpasar zal maandag, woensdag en zaterdag 21:30 uur vertrekken en de volgende dag om 08:00 uur aankomen op Amsterdam Airport Schiphol.

Bali is een populaire bestemming voor Nederlandse en andere Europese vakantiegangers. Een belangrijke reden voor KLM om deze weer aan te bieden aan haar klanten. Samen met de dagelijkse dienst op Jakarta biedt KLM vanaf 6 december tien diensten per week naar Indonesië aan.

Boeken kan vanaf 3 oktober. Voor passagiers die voor 15 november boeken geldt een speciaal introductietarief van 599 Euro per persoon.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws