Amstelveen,
25
mei
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM start proef ‘à la carte catering ’

Samenvatting

KLM start een test met catering naar keuze aan boord. Passagiers in de Economy Class kunnen kiezen uit vier soorten maaltijden op vluchten vanuit Amsterdam naar Bangkok en Taipei, Dubai, Kaapstad, Singapore en Denpasar. Bestellen kan bij het online inchecken. De test duurt tot en met augustus dit jaar. Deze optie wordt aangeboden naast de reguliere catering.

Klanten kunnen kiezen uit de maaltijden Gezond Japans, een licht verteerbaar Japans menu; een Indonesische rijsttafel en Bella Italia, Italiaanse gerechten. Ook kan men kiezen uit Verantwoord tafelen, een duurzame maaltijd met biologische kip, groenten en kaas. De maaltijd kan besteld en betaald worden via Internet Check-in tussen 30 uur en 24 uur voor vertrek. De prijs is 15 euro.

“De wensen en keuze van onze klant staan centraal. Deze testen we tijdens de proef met à la carte. Wij willen onze producten namelijk nog meer toespitsen op de verschillende klanten.”, aldus Erik Varwijk, Executive Vice President KLM Commercial.

De à la carte maaltijden maken onderdeel uit van het Delicious label, dat KLM sinds februari 2010 in de Economy Class op intercontinentale bestemmingen voert en zorgt voor een uniforme uitstraling van het product aan boord.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws