Amstelveen,
22
november
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM start lijndiensten naar KENT

Samenvatting

KLM begint 2 april 2013 met een lijndienst naar Manston Kent Airport (Verenigd Koninkrijk). Twee keer per dag vliegt KLM tussen Amsterdam Airport Schiphol en Manston, de internationale luchthaven van Kent.

Met de toevoeging van Manston als bestemming breidt KLM haar uitgebreide netwerk in het Verenigd Koninkrijk verder uit. Hierdoor komt het totaal aantal Britse bestemmingen op 14. "Deze nieuwe bestemming biedt passagiers van en naar de Kent regio een alternatief voor de drukke wegen en het luchtruim van Londen", zegt Peter Hartman, KLM President & CEO.

Met vier universiteiten en meer dan 50.000 geregistreerde bedrijven, is Kent een belangrijk academisch en zakelijk centrum in het Verenigd Koninkrijk. Het is ook een interessante toeristische bestemming. De regio is doordrenkt van geschiedenis en Brits  erfgoed. Kent is bekend over de hele wereld als 'de tuin van Engeland " en beschikt over iconische bezienswaardigheden, zoals de kathedraal van Canterbury, Leeds Castle en de White Cliffs of Dover.

Vluchten naar deze bestemming worden uitgevoerd met een Fokker 70. De KL1519 van Amsterdam naar Manston vertrekt om 10:10 en komt om 10:05 lokale tijd aan. Om 10:40 vertrekt de KL1520 weer en komt om 12:35 aan op Amsterdam Airport Schiphol. De avondvlucht vertrekt uit Amsterdam om 20:50 en landt om 20:45 (KL1523). De terugvlucht, de KL1516, is de volgende dag om 06:35 en keert vervolgens terug in Amsterdam op 08:35

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws