Amstelveen,
21
juni
2016
|
10:02
Europe/Amsterdam

KLM start dienstregeling naar Dublin

Samenvatting

Vandaag breidt KLM haar middellangeafstandsnetwerk uit met vluchten naar Dublin. Bij aanvang van het nieuwe winterschema op 30 oktober vliegt KLM tweemaal per dag tussen Amsterdam Airport Schiphol en Dublin Airport.

Dublin is de eerste bestemming in Ierland en de 78e bestemming in Europa die rechtstreeks door KLM wordt aangedaan vanuit Amsterdam. Naast deze rechtstreekse verbinding voert KLM in samenwerking met Aer Lingus dagelijks verschillende vluchten uit tussen Amsterdam en Dublin (voor transferpassagiers).

Onze verbeterde prestaties hebben geleid tot uitbreiding van het KLM-netwerk. Nadat we al een record aantal nieuwe bestemmingen aan het zomerschema 2016 hebben toegevoegd, is Dublin weer een bewijs van voortdurende investeringen in het KLM netwerk. Hiermee bieden we onze klanten een nóg bredere keus aan bestemmingen
Pieter Elbers - President-directeur KLM

De dagelijkse vluchten naar Dublin worden uitgevoerd met een Embraer 190 met 100 stoelen. Vlucht KL935 van Amsterdam naar Dublin vertrekt om 12:00 uur en komt aan om 12:40 uur lokale tijd. Vlucht KL936 van Dublin naar Amsterdam vertrekt om 13:15 uur lokale tijd en komt aan om 15:50 uur. De avondvlucht (KL939) vertrekt om 21:20 uur vanuit Amsterdam en komt om 22:00 uur lokale tijd aan in Dublin. De ochtendvlucht (KL932) vertrekt om 05:55 uur lokale tijd vanuit Dublin en komt om 08:30 uur aan in Amsterdam.

Over Dublin
Dublin, de hoofdstad van Ierland en een van UNESCO’s Steden van de literatuur, is een epicentrum van cultureel erfgoed, kunst, restaurants en pubs omringd door schitterende natuur. De stad heeft tevens een reputatie verworven als populaire Europese uitvalsbasis voor Amerikaanse technologische giganten zoals Google, Facebook en Twitter.