Amstelveen,
23
april
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM start ‘Breng me thuis’ campagne voor allerlaatste gestrande passagiers

Samenvatting

KLM heeft sinds dinsdag meer dan 20.000 gestrande Nederlanders naar huis gebracht. De verwachting is dat dit weekend de laatste 15.000 weer thuis komen.

Om zeker te zijn dat ook de allerlaatste gestrande passagiers zo snel mogelijk naar Nederland terug kunnen, start KLM Nederland vrijdag 23 april een actie op www.klm.nl. Via een button op de website, met de tekst “Breng me thuis”, kunnen passagiers direct in contact treden met KLM om een oplossing te vinden.

KLM doet een oproep aan passagiers om, als er geen zicht is op snelle terugkomst, zich te melden via deze weg. Ook familie of  bekenden van KLM passagiers kunnen via “Breng me thuis” contact opnemen met KLM. Naast de button op de Nederlandse website is het nummer +31 20 4 747 747  ingezet. Voor de internationale markt is een vergelijkbare actie gestart via “Bring me home” op Facebook en Twitter.  

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws