Amstelveen,
23
mei
2018
|
15:07
Europe/Amsterdam

KLM sluit codeshare-overeenkomst met kulula.com

Samenvatting

KLM en de Zuid-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij kulula.com hebben bekendgemaakt dat zij een codeshare-overeenkomst hebben gesloten. Deze stap biedt een netwerkuitbreiding voor beide maatschappijen.

Dankzij deze nieuwe overeenkomst hebben de klanten van zowel KLM als kulula.com vanaf 29 mei toegang tot meer bestemmingen en hebben zij meer keuzemogelijkheden. De KL-code wordt toegevoegd aan het kulula.com-netwerk van binnenlandse vluchten. Dit betekent dat KLM-passagiers voortaan vanuit de hele wereld met één ticket en doorgelabelde bagage in Johannesburg en Kaapstad kunnen overstappen op vluchten naar:

  • Oost-Londen, Kaapstad, Durban en George vanuit Johannesburg
  • Durban ook vanuit Kaapstad
We zijn heel blij met de nieuwe codeshare-overeenkomst met kulula.com. Zuid-Afrika is een belangrijke bestemming voor zowel zaken- als vakantiereizigers. Kulula.com is dan ook een belangrijke partner voor ons, waarmee we binnen Zuid-Afrika meer kunnen betekenen voor onze klanten.
Frank Prillevitz, KLM Director Alliances
We zijn blij KLM als belangrijke partner te mogen verwelkomen met deze nieuwe codeshare-overeenkomst, die ingaat op 29 mei. Wij zullen samen met KLM blijven werken aan nieuwe mogelijkheden om ons partnerschap verder uit te breiden. We streven er dan ook naar om KLM’s reizigers een warm welkom te geven aan boord en de beste service te verlenen.
Erik Venter, CEO Comair (Moeder bedrijf van Kulula.com)

U kunt op onze website meer informatie vinden over onze vluchten naar Zuid-Afrika.