Amstelveen,
22
februari
2016
|
11:30
Europe/Amsterdam

KLM restylet smartphone en tablet app

Samenvatting

KLM lanceert een vernieuwde app voor smartphone, tablet en smartwatch op iOS en Android. De app heeft een compleet nieuwe uitstraling waarbij de gebruikerservaring op alle devices gelijk is. Er zijn handige functies toegevoegd die het gehele reisproces vergemakkelijken.

Van een vlucht boeken tot online inchecken, de vernieuwde app biedt deze diensten nu via elk gewenst device. Ook kunnen reizigers de offline boardingpass openen om deze vervolgens bij de gate te laten scannen. KLM houdt de reiziger via de app up-to-date met alle relevante vluchtgegevens. Al deze mogelijkheden vergroten het algemene comfort voor, tijdens en na de reis.

De KLM app is nu ook op Android tablets te gebruiken en beschikt voor beide besturingssystemen over een inspirerende reissectie. Met de smartphone en tablet app hebben Flying Blue Members in een oogopslag zicht op het behaalde membership level en aantal Miles. Vanaf april is het zelfs mogelijk om Miles te besteden aan vluchtgerelateerde diensten zoals extra bagage of à la carte maaltijden.

Ook is Airbnb in de app geïntegreerd. Hierdoor kunnen reizigers gemakkelijk en direct een accommodatie voor hun verblijf boeken. Om de reis compleet te maken is de optie toegevoegd om via de KLM app een Uber te bestellen.

De KLM app is nu gratis te downloaden via de Apple App Store of Google Play Store.