Amstelveen,
18
oktober
2013
|
18:09
Europe/Amsterdam

KLM nummer 1 luchtvaartmaatschappij voor DJ’s

Samenvatting

KLM heeft de Top 100 DJ Legend Award in het leven geroepen voor de beste DJ van de afgelopen 20 jaar. Deze nieuwe prijs zal tijdens het wereldberoemde Amsterdam Dance Event worden uitgereikt. Daarnaast heeft KLM een partnership gesloten voor de nieuwe wereldtournee ‘Armin Only Intense’ van Armin van Buuren, die op 15 november 2013 start.

Vanwege de ‘pioneering spirit’ van de dance muziek en het feit dat Nederland hierin tot de top van de wereld behoort, voelt KLM zich zeer verbonden met deze muziekstroming. We zijn er daarom trots op dat we hier met de Top 100 DJ Legend Award een bijdrage aan kunnen leveren.
Camiel Eurlings, President-directeur van KLM

Het wereldberoemde Amsterdam Dance Event is woensdag gestart. Vanuit de gehele wereld komen dance-liefhebbers naar Amsterdam om te genieten van de achttiende editie van het ADE.

De uitreiking van deze prestigieuze award, een oeuvre prijs voor de beste DJ van de afgelopen 20 jaar, vindt op zaterdagavond 19 oktober plaats tijdens het uitverkochte Amsterdam Music Festival in de RAI, onderdeel van het ADE. Op deze avond wordt ook de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld bekendgemaakt. Meer dan een miljoen mensen hebben wereldwijd op deze awards gestemd. Wie live getuige wil zijn van deze spectaculaire avond, met optredens van oa de beste DJ’s ter wereld zoals Armin van Buuren, Hardwell en Fedde Le Grand, kan de live-stream volgen via KLM’s YouTube-kanaal.


Ga voor meer informatie naar klm.com/music

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release