Amstelveen,
15
februari
2017
|
11:39
Europe/Amsterdam

KLM neemt FlightStats Punctuality Award in ontvangst

Samenvatting

KLM kreeg vandaag de FlightStats Punctuality Award overhandigd voor de meest punctuele vliegtuigmaatschappij ter wereld.

De prijs werd in ontvangst genomen door KLM-medewerkers Tino de Jong en Nadia Aarab. Beiden werken ze bij het KLM-bedrijfsonderdeel Ground Services, dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van passagiers, bagage en vliegtuigen en zo een grote bijdrage levert aan de punctualiteit van KLM. Naast medewerkers van Ground Services, waren ook piloten, en leden van cabinepersoneel en onderhoud bij de uitreiking aanwezig.

 

Punctualiteit draagt voor een belangrijk deel bij aan een prettige reiservaring van onze klanten en is bovendien essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Deze prijs is een belangrijke erkenning voor alle KLM’ers die zich daar dagelijks voor inzetten.
René de Groot, Chief Operating Officer KLM
KLM scoort permanent hoog op punctualiteit en laat daarmee op een onderscheidende manier zien hoe belangrijk klanttevredenheid voor hen is. KLM verdient een compliment voor de wijze waarop het personeel zich hier samen voor inzet. Een inspanning die nu leidt tot deze award. 
David White, Chief Customer Officer van FlightStats

Over FlightStats
Luchtvaartdata-informatiebedrijf FlightStats publiceert jaarlijks een ranking van internationale luchtvaartmaatschappijen, waarin ze vergeleken worden op punctualiteit, vluchtschema’s en vliegtijden. Eerder in januari werd bekend dat KLM wereldwijd op de eerste plaats staat.