Amstelveen,
26
april
2018
|
09:54
Europe/Amsterdam

KLM serveert unieke wijnen met Hollandse Meesters-etiket

Samenvatting

Vanaf vandaag serveert KLM speciale wijnen in de World Business Class. Op de wijnetiketten zijn schilderijen uit het Rijksmuseum afgebeeld. De vijf schilderijen zijn gemaakt door bekende Nederlandse schilders uit de Gouden Eeuw en staan in het teken van het voorjaar.

Onder andere Het Straatje van Johannes Vermeer en Meisje met een Brede Hoed van Caesar Boëtius van Everdingen prijken op de bijzondere wijnflessen. Elke wijn is verbonden aan een schilderij dat past bij de smaak van de wijn. Zo staat Meisje met een Brede Hoed op een frisse Esterházy Grüner Veltliner-wijn.

Het KLM-wijnpanel selecteerde de vijf lentewijnen voor de World Business Class. Zij testen de kwaliteit van de wijn en letten onder andere op de smaakverandering die ontstaat op grote hoogte.

KLM brengt passagiers graag via haar producten en service in aanraking met de rijke Nederlandse cultuur. De samenwerking met Activin Wine Group en het Rijksmuseum draagt hieraan bij.

Op de pagina ‘dineren in Business Class’ kunt u meer informatie vinden over het aanbod aan boord. Ook kunt u de kaart met deze speciale wijnen bekijken.