Amstelveen,
03
september
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM lanceert Portugese talenservice op Facebook en Twitter

Fans en volgers van KLM Royal Dutch Airlines kunnen op Facebook en Twitter nu ook in het Portugees terecht, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

‘Het is onze strategie om het aantal talen waarin we service via social media bieden snel uit te breiden. Het toevoegen van de Portugese taal was een logische stap, omdat in Portugal maar vooral ook in Brazilië het gebruik van social media sterk ontwikkeld is. Hier blijft het niet bij, het aantal talen zal op korte termijn verder worden uitgebreid.’

Klanten kunnen deze social media kanalen 24 uur per dag, 7 dagen per week benaderen met diverse reisgerelateerde vragen. Bijvoorbeeld, voor het selecteren van een stoel, het omboeken van een ticket, het annuleren van een reservering, of maken van een extra bagagereservering. KLM streeft ernaar om alle klantvragen binnen een uur te beantwoorden en binnen 24 uur van een oplossing te voorzien.

KLM biedt nu haar service via social media in zes talen. Klanten kunnen via Facebook en Twitter hun vragen aan KLM stellen in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Japans en nu ook in het Portugees.


Voor meer informatie:
KLM Media Relations: 
Phone: +31(0)20-649 4545
Email: mediarelations@klm.com

Boilerplate

Over KLM

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond de sterkste Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit worden drie kernactiviteiten gecoördineerd: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient 135 bestemmingen met een moderne vloot van 157 vliegtuigen en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een netwerk biedt van 926 bestemmingen in 173 landen. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie. 

Deel deze release

Laatste nieuws