Amstelveen,
03
september
2014
|
10:48
Europe/Amsterdam

KLM laat Amsterdammers en New Yorkers live high fiven

Samenvatting

KLM heeft afgelopen donderdag honderden Amsterdammers en New Yorkers via een live videoverbinding verbonden door middel van een high five, hét symbool van de KLM Werelddeal Weken. Twee interactieve installaties aan beide kanten van de wereld zorgden voor spontane ontmoetingen. Mensen die in Amsterdam en New York samen een perfecte ‘Live High Five’ op het scherm maakten, konden zo kans maken op KLM tickets naar deze twee wereldsteden. Een filmpje van de mooiste high fives kan hier bekeken worden.

Een dag lang gaven de interactieve installaties een doorkijkje naar de andere kant van de oceaan. Zo kwam je  buiten, op straat, zomaar ineens oog in oog te staan met een andere wereldburger uit New York of Amsterdam. Op die manier verbond ‘KLM Live High Five’ honderden mensen en nam het duizenden kilometers én tijdverschil weg. Want op het moment dat men samen voor de installatie stond, telde maar één ding; het maken van de perfecte high five.

Een Werelddeal vier je met een high five
‘KLM Live High Five’ is onderdeel van de KLM Werelddeal Weken, die op 27 augustus van start gegaan zijn en tot 15 september 2014 duren. Tijdens de Werelddeal Weken biedt KLM keuze uit ruim 100 bestemmingen met wereldkorting. Boeken van een KLM Werelddeal kan op klm.nl/werelddeal.