Amstelveen,
26
maart
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM is helemaal klaar voor SkyPriority

Samenvatting

KLM is helemaal klaar voor SkyPriority. SkyPriority is een reeks duidelijk herkenbare priority services voor versnelde doorgang op luchthavens voor passagiers van SkyTeam luchtvaartmaatschappijen. Passagiers die in aanmerking komen voor SkyPriority zijn passagiers in First, Business Class en SkyTeam Elite Plus-deelnemers onder wie Flying Blue Platinum- en Gold-deelnemers.

Met SkyPriority zijn priority services van SkyTeam meteen duidelijk en consistent voor de passagier die met één van de SkyTeam airlines reist. In de loop van de komende maanden zal SkyPriority op alle 235 luchthavens van KLM en Air France wereldwijd worden geïntroduceerd. SkyPriority zal vanaf begin 2013 op de ruim 1000 bestemmingen van de SkyTeam airlines beschikbaar zijn.

“Met SkyPriority bieden we onze meest trouwe passagiers een verbeterde reiservaring. Het vliegen is van begin tot einde, van de incheckbalie tot de bagageband, nu nog sneller en eenvoudiger. We kunnen de SkyTeam klant nu een nog betere en consistenter product bieden”, zegt Erik Varwijk, managing director KLM.

Reizigers zien aan hun boarding pass met de indicatie “SkyPriority” of ze in aanmerking komen voor deze speciale service. Vanaf het inchecken tot vertrek, volgt de klant de borden met het speciale rode SkyPriority-label. Zo heeft de klant onder andere voorrang bij het inchecken, de bagageafgifte, en –afhandeling en bij het boarden. Daarnaast is het ook voor het luchthavenpersoneel eenvoudiger om SkyPriority-klanten te assisteren.

SkyTeam is de eerste luchtvaartalliantie die priorityservices consistent op wereldwijde  schaal aanbiedt, waarbij alle aangesloten airlines deelnemen. De SkyTeam luchtvaartmaatschappijen hebben ieder hun eigen implementatiedatum en introductieperiode vastgesteld. Enkele van de eerste luchthavens waar SkyPriority wordt geïntroduceerd zijn Parijs Charles de Gaulle (ook per vandaag), Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Shanghai en Taipei.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws