Amstelveen,
05
juli
2013
|
14:18
Europe/Amsterdam

KLM is 4 sterren airline

Samenvatting

KLM Royal Dutch Airlines heeft de status van 4 Star Airline toegekend gekregen dankzij het uitstekende productaanbod en de dienstverlening op de luchthaven en aan boord. De viersterrenstatus is toegekend door de luchtvaart beoordelingssite Skytrax.

 “Skytrax heeft de verbeteringen die KLM de afgelopen maanden zowel op de luchthaven als aan boord heeft doorgevoerd op de voet gevolgd en beoordeeld.

Een van de verbeteringen die hebben geleid tot de hogere status is de invoering van de nieuwe stoelen in World Business Class. Deze stoelen kunnen volledig plat waardoor de passagier tijdens het slapen meer comfort geniet. De stoelen worden de komende twee jaar op alle intercontinentale toestellen geïnstalleerd.” aldus Edward Plaisted van SkyTrax.

KLM heeft vorige maand voor de tweede keer op rij een SkyTrax-awards voor “Best airline staff service Europe” toegekend gekregen.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws