Amstelveen,
07
september
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM introduceert nieuwe online pers berichtgeving

Samenvatting

Vanaf vandaag heeft KLM haar online perspagina een upgrade gegeven door gebruik te maken van PressPage. Dit is een van de vooraanstaande aanbieders van social newsroom technologie.

In lijn met het plan om sociale media te integreren in het business model heeft KLM’s afdeling Corporate Communicatie de wijze van presenteren van de communicatie onder de loep genomen.

Hierbij waren het op peil houden van de naamsbekendheid en de mogelijkheid om relevante content te delen belangrijke punten bij de upgrade van de online perspagina’s. De pagina kan hier gevonden worden op de Corporate website

Persberichten zijn beschikbaar via RSS feeds. Meer informatie over hoe KLM’s corporate persberichten via RSS feeds ontvangen kunnen worden is hier te vinden.

De afdeling Corporate Communicatie stuurt persberichten uit via email en RSS feeds. Mocht u niet langer persberichten wensen te ontvangen laat het dan weten via mediarelations@klm.com.

Ook als de persberichten naar het verkeerde adres verzonden worden, kunt u ons een email met de juiste gegevens sturen naar dit adres.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws