Amstelveen,
28
juli
2011
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM introduceert 'à la carte maaltijden'

Samenvatting

KLM biedt Economy Class passagiers vanaf vandaag de mogelijkheid à la carte maaltijden te bestellen voor inter-continentale vluchten vanuit Amsterdam. Dit is een extra service naast de standaard geboden maaltijden. De à la carte maaltijden zijn –tegen betaling- in vier varianten beschikbaar op vluchten vanaf 14 september aanstaande.

Klanten hebben de keuze uit de à la carte maaltijden Gezond Japans, een licht verteerbaar Japans menu, Bella Italia met de beste Italiaanse smaken, een Indonesische rijsttafel en een exclusieve vegetarische maaltijd. De maaltijden zijn gemaakt met verse en verantwoorde ingrediënten en de prijzen variëren van € 12 tot € 15. De passagier heeft het dus eigenlijk voor het zeggen; hij kan kiezen voor de standaard maaltijd of voor een van de vier luxere varianten van à la carte.

“Het afgelopen jaar heeft KLM met succes een proef gedaan met à la carte catering op acht bestemmingen vanuit Amsterdam. We spelen hiermee in op de steeds toenemende vraag van onze klanten om persoonlijke dienstverlening, keuze en het daarmee zelf kunnen bepalen van hun vluchtervaring. Naast eerder geïntroduceerde keuze in stoelcomfort en een uitgebreid inflight entertainment, is nu ook het aanbod qua maaltijden vergroot. De passagier heeft de mogelijkheid te kiezen uit vier extra en luxere maaltijden en kan die al voor de vlucht boeken”, aldus Erik Varwijk, Managing Director KLM.

Passagiers kunnen hun bestelling vanaf 90 dagen tot 48 uur voor de vlucht doen. KLM biedt à la carte maaltijden op intercontinentale Economy Class vluchten met vertrek vanuit Amsterdam naar alle bestemmingen, met uitzondering van Toronto, San Francisco, Tel Aviv en Caïro. Passagiers kunnen hun bestelling plaatsen vanaf vandaag tijdens het online boeken van hun ticket en voor eerder gemaakte boekingen via 'Manage mijn Boeking'.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond de sterkste Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit worden drie kernactiviteiten gecoördineerd: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient 135 bestemmingen met een moderne vloot van 157 vliegtuigen en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een netwerk biedt van 926 bestemmingen in 173 landen. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com

 

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. De vijftien airlines zijn: Aeroflot, Aeromexico, Air Europa, Air France, Alitalia, China Airlines, China Eastern, China Southern, Czech Airlines, Delta Air Lines, Kenya Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Korean Air, TAROM en Vietnam Airlines. SkyTeam biedt haar 487 miljoen passagiers per jaar een wereldwijd systeem met ruim 14.500 dagelijkse vluchten naar 926 bestemmingen in 173 landen. 

Skyteam     Facebook    YouTube

Deel deze release

Laatste nieuws