Amstelveen,
07
december
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM introduceert economy comfort-zone

Samenvatting

KLM lanceert vandaag feestelijk haar nieuwe Economy Comfort- zone met een spectaculaire ‘zweef act’ van magiёr Ramana op Schiphol Centrum. De act van Ramana is een knipoog naar de nieuwe ‘Choose your personal kind of comfort’ reclamecampagne van KLM, die comfortabel zittende, zwevende passagiers zonder zichtbare stoel laat zien. De nieuwe Economy Comfort- zone biedt passagiers meer keuze in zitcomfort in Economy Class.

Een stoel in de nieuwe Economy Comfort biedt tot tien centimeter meer beenruimte en de rugleuning kan tot twee keer verder naar achteren. Economy Comfort passagiers kunnen na de landing bovendien eerder van boord omdat de zone zich vooraan in de Economy Class bevindt. De service en maaltijden in de Economy Comfort- zone zijn dezelfde als in de Economy Class. Per dag zijn er meer dan 1.500 van deze stoelen beschikbaar.

Met Economy Comfort breidt KLM de keuzemogelijkheden in zitcomfort van de passagier die in de Economy Class reist uit. Passagiers konden al kiezen voor een stoel met extra beenruimte en voor een stoel in een rij van twee. KLM speelt hiermee in op de veranderende behoeften van de klant: meer keuze in comfort in Economy Class.

De toeslag voor een stoel in de Economy Comfort zone is tussen de 80 en 150 Euro voor een enkele reis, afhankelijk van het aantal kilometers. Flying Blue Platinum-deelnemers en reizigers met een volledig flexibel Economy Class-ticket kunnen Economy Comfort reserveren zonder toeslag. Flying Blue Gold-deelnemers krijgen 50% korting en Flying Blue Silver-deelnemers 25%.

Als de passagier een ticket geboekt heeft, kan hij of zij een Economy-Comfort stoel reserveren via Manage My Booking op www.klm.com vanaf 90 dagen voor vertrek, via een telefonische reservering, via de ticket offices * of via online check-in op www.klm.com. Op de luchthaven kan het ook via de selfservice automaten**.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws