Amstelveen,
16
december
2013
|
16:33
Europe/Amsterdam

KLM inspireert reizigers via Twitter met @KLM_LocalEyes

Samenvatting

KLM Royal Dutch Airlines introduceert @KLM_LocalEyes, een nieuw Twitter-account om reizigers te inspireren met tips van KLM-medewerkers ter plaatse. De luchtvaartmaatschappij gaat deze week van start met haar thuishaven Amsterdam.

Uit onderzoek blijkt dat 62% van de Twitter-gebruikers geïnteresseerd is in andere landen en culturen en 55% in reizen. Ze zoeken naar activiteiten, hotels, uitgaansgelegenheden en zelfs reisbestemmingen. Via @KLM_LocalEyes kunnen ze nu rechtstreeks actuele informatie verkrijgen van lokale KLM-medewerkers overal ter wereld.
Martijn van der Zee, Senior Vice President E-Commerce AIR FRANCE KLM

Om de beurt versturen KLM-medewerkers van over de hele wereld een week lang tweets over hun favoriete restaurants, logeeradressen, koffiezaakjes en exposities in hun eigen stad. Daarnaast zullen ze ook interessante weetjes tweeten over plaatselijke gewoontes en gebruiken.

Alle tips en foto’s worden weergegeven op een digitale stadsplattegrond op klm.com/localeyes, die tijdens de reis geraadpleegd kan worden. Via deze website zijn de tips ook beschikbaar voor iedereen die niet op Twitter zit.

Lees het @KLM_LocalEyes blog op: blog.klm.com

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release