Amstelveen,
29
november
2017
|
15:50
Europe/Amsterdam

KLM hervat vluchtuitvoering, Denpasar - Singapore - Amsterdam

Vandaag hebben de autoriteiten het vliegveld van Denpasar weer open gesteld. De vluchten van en naar Denpasar kunnen weer hervat worden. Dit is alleen mogelijk wanneer de vliegtuigen niet in de buurt komen van de gevaarlijke aswolk die nog boven de vulkaan hangt. Overdag is de aswolk goed zichtbaar, daarom heeft KLM de vliegtijden vanaf Denpasar aangepast zodat KLM in daglicht in Denpasar aankomt en vertrekt.

Op vrijdagochtend (9.05 uur lokale tijd) vertrekt de eerste KLM-vlucht (KL838) vanuit Denpasar naar Singapore (aankomst 11.35 uur lokale tijd) die vervolgens doorvliegt naar Amsterdam met als aankomsttijd vrijdagavond 19.35 uur lokale tijd. KLM benadert op dit moment haar passagiers persoonlijk, ook passagiers waarvan het KLM-ticket onderdeel uitmaakt van een pakketreis geboekt bij andere reisorganisaties. Passagiers die al in contact zijn met KLM Social Media worden daar geholpen.

KLM doet er alles aan om haar passagiers zo snel mogelijk van Denpasar naar hun eindbestemming te brengen. Zo kijkt KLM ook of passagiers via een andere KLM-partner omgeboekt kunnen worden naar hun eindbestemming.