Amstelveen,
23
december
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM hervat dienstregeling Aruba

Samenvatting

KLM hervat vanaf 1 februari 2010 de dienstregeling van Amsterdam Airport Schiphol naar Aruba Airport Reina Beatrix en vice versa. De frequentie bedraagt tweemaal per week. De vlucht wordt uitgevoerd in combinatie met de bestaande Curaçao- vlucht.

KLM staakte de lijndienst op 29 maart 2009. Vanwege de groeiende vraag van de klant naar deze bestemming, heeft KLM besloten weer naar en van Aruba te vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 747-400. KLM en Martinair voeren naast elkaar de dienstregeling uit op deze bestemming.

"We zien dat de klant vraagt om een business class product naar en van Aruba. Om aan de verschillende wensen van onze passagiers tegemoet te komen, zetten we KLM-vluchten in naast Martinair op deze route", zegt Peter Hartman, president-directeur van KLM.

De vlucht met nummer KL0783 vertrekt vanuit Amsterdam op maandag en donderdag om 9:35 uur en komt dezelfde dag aan in Aruba om 14.15 uur. De retourvlucht met hetzelfde vluchtnummer vertrekt vanuit Aruba op maandag en donderdag om 15.25 uur en komt de volgende dag aan in Amsterdam om 8 uur.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws