Amstelveen,
01
mei
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

KLM heropent rechtstreekse route Amsterdam – Dallas/Fort Worth

Samenvatting

KLM voert sinds maandag 30 april weer rechtstreekse vluchten uit van Amsterdam naar Dallas/Fort Worth. Deze dienst wordt alleen in de zomer uitgevoerd. KLM biedt de vluchten tot en met zaterdag 27 oktober aan in de dienstregeling.

KLM voert sinds maandag 30 april weer rechtstreekse vluchten uit van Amsterdam naar Dallas/Fort Worth. Deze dienst wordt alleen in de zomer uitgevoerd. KLM biedt de vluchten tot en met zaterdag 27 oktober aan in de dienstregeling.

”KLM is verheugd deze belangrijke zakelijke en toeristische bestemming in de Verenigde Staten deze zomer weer direct aan te kunnen bieden aan onze klanten.” aldus president-directeur KLM Peter Hartman. “Met Dallas/Fort Worth bieden KLM en onze partner Delta Air Lines nu twintig bestemmingen aan in Noord-Amerika die rechtstreeks met Amsterdam verbonden worden.”

De vluchten worden vijf keer per week uitgevoerd met een Airbus A330-200. De KL669 vertrekt om 10.30 uur vanuit Amsterdam en komt aan om 13.50 uur in Dallas/Fort Worth; de retourvlucht KL670 vertrekt om 15.45 uur vanuit Dallas/Fort Worth en landt om 8.00 uur in Amsterdam de volgende dag.

KLM startte in maart 2008 de lijndienst naar Dallas/Fort Worth. Afgelopen winter heeft KLM samen met Delta, partner in de Trans-Atlantische Joint Venture, besloten om deze route alleen nog in de zomer aan te bieden. De reden hiervoor is de seizoensgebonden vraag en industrie brede overcapaciteit op de Trans-Atlantische markt.

De vluchten zijn te boeken via www.klm.com. In de maanden mei en juni krijgen Flying Blue deelnemers dubbele miles bij een boeking naar Dallas/Fort Worth.

Met meer dan 260 dagelijkse trans-Atlantische vluchten en een vloot van 144 toestellen levert de Joint Venture (JV) tussen AIR FRANCE KLM, Alitalia en Delta Air Lines onze klanten de voordelen van een royaal netwerk. Met meer frequenties, aantrekkelijke tarieven en op elkaar afgestemde diensten voor trans-Atlantische reizen. Het JV netwerk is opgebouwd rond zeven hubs: Amsterdam, Atlanta, Detroit, Minneapolis, New York-JFK, Paris-CDG en Rome Fiumicino.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper, transavia.com en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com | airfrance.com | facebook klm | twitter klm | blog.klm | skyteam.com | skyteam-facebook | skyteam-youtube

Deel deze release

Laatste nieuws