Amstelveen,
30
oktober
2016
|
09:00
Europe/Amsterdam

KLM gaat opnieuw samenwerken met Nederlandse topchef Jonnie Boer

Samenvatting

KLM serveert vanaf vandaag maaltijden van de Nederlandse driesterren topchef Jonnie Boer aan boord in de World Business Class. Passagiers die vertrekken vanuit Amsterdam kunnen kiezen uit verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten. 

De maaltijden van Jonnie Boer werden in 2010 en 2015 zeer gewaardeerd door onze World Business Class passagiers. KLM is daarom blij met de hernieuwde samenwerking. Voor de komende 2 jaar heeft Jonnie weer acht prachtige menu’s ontwikkeld. 
Miriam Kartman, KLM Executive Vice President Inflight Services
Wij zijn enorm vereerd dat we voor de derde keer gaan samenwerken met KLM. De komende twee jaar gaan we weer zorgen voor een ware culinaire beleving op hoogte. 
Jonnie en Thérèse Boer

Thérèse Boer, echtgenote van Jonnie en tevens sommelier, maakt gedurende de samenwerking deel uit van het KLM-wijnpanel om te zorgen dat de wijnen uitstekend passen bij de gerechten. Deze wijnen worden vanaf december aan boord bij de gerechten geschonken.

KLM investeert continu in het product aan boord. Bovendien biedt KLM in de World Business Class al jaren maaltijden die ontwikkeld zijn door toonaangevende, Nederlandse topchefs. Door deze samenwerking blijft KLM investeren in de service aan boord. Al eerder werkte KLM samen met Nederlandse topchefs, onder wie Jacob Jan Boerma, Cees Helder, Margot Janse, Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder en Richard Oostenbrugge.

Over Jonnie Boer
Jonnie Boer is samen met zijn vrouw Thérèse eigenaar van Restaurant De Librije in Zwolle. Het driesterrenrestaurant behoort tot de top 50 van de wereld. Daarnaast zijn Jonnie en Thérèse ook de eigenaren van Librije’s Winkel, Librije’s Hotel, kook- en wijnschool Librije’s Atelier.