Amstelveen,
02
december
2013
|
09:06
Europe/Amsterdam

KLM en Sergio Herman hernieuwen samenwerking

Samenvatting

KLM serveert vanaf 1 december 2013 in de World Business Class maaltijden van Sergio Herman. Het is de tweede samenwerking tussen KLM en de Zeeuwse topkok die eigenaar is van restaurants Oud Sluis in Sluis, Pure C in Cadzand en The Jane in Antwerpen.

KLM is zeer verheugd over de hernieuwde samenwerking met Sergio Herman. Deze Nederlandse chef past meer dan uitstekend bij KLM. Net als KLM is hij Nederlands en heeft tegelijkertijd een internationale uitstraling. Onze topchefs dagen ons uit om steeds te blijven vernieuwen, waardoor we steeds prachtige menu’s te ontwikkelen voor onze WBC-passagiers.
Executive Vice President Inflight Services Paul Elich.
Ik ben vereerd om voor de tweede keer uitgenodigd te zijn om de World Business Class menu’s van KLM te mogen ontwikkelen. Samen met mijn chefs Nick Bril van The Jane en Syrco Bakker van Pure C heb ik onze signatuur gegeven aan afwisselende menu’s. Deze menu’s zijn representatief voor de gerechten de we bij onze restaurants serveren.
Sergio Herman - Chef-kok

KLM biedt al jaren maaltijden aan in de World Business Class die zijn ontwikkeld door diverse Nederlandse topchefs. Hierdoor blijft KLM investeren in de service aan boord. Eerder serveerde KLM al maaltijden van Jonnie Boer, Richard Ekkebus en Onno Kokmeijer aan boord.

De maaltijden van Sergio Herman worden van 1 december 2013 tot eind september 2014 geserveerd op de intercontinentale World Business Class vluchten vanuit Amsterdam.

Over Sergio Herman
Sergio Herman (1970) is chef-kok en eigenaar van restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis. Dit restaurant is bekroond met drie Michelinsterren en neemt de vijfendertigste plaats in op de ranglijst van San Pellegrino World’s 50 Best Restaurants. Herman maakte eerder dit jaar bekend de deuren van Oud Sluis op 22 december 2013 definitief te zullen sluiten. Vanaf 2014 richt hij zich op zijn tweede zaak, restaurant Pure C in de duinen van de Zeeuwse badplaats Cadzand. In 2014 voegt hij daar The Jane en The Upper Room Bar in Antwerpen aan toe.

Boilerplate

Over KLM
De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. In 2004 fuseerden Air France en KLM tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op 3 kernactiviteiten: vervoer van passagiers, vracht en vliegtuigonderhoud.

In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep waar ook KLM cityhopper en transavia.com deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en is met ruim 33.000 medewerkers wereldwijd actief. Een speler die voorop staat in de luchtvaartindustrie, met een betrouwbare operatie, die met bezieling en op een duurzame manier innoveert in klantgerichte producten.

KLM is lid van SkyTeam, de luchtvaartalliantie die een wereldwijd netwerk aanbiedt aan al haar klanten. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

Over SkyTeam
SkyTeam is een wereldwijde luchtvaartalliantie die de klanten van de aangesloten luchtvaartmaatschappijen een uitgebreid wereldwijd netwerk biedt met meer bestemmingen, meer frequenties en meer verbindingen. Passagiers kunnen bij alle SkyTeam Member airlines frequent flyer Miles sparen en besteden. De SkyTeam Member airlines bieden hun klanten meer dan 490 lounges wereldwijd. 

klm.com airfrance.com facebook klm twitter klm blog.klm skyteam.com skyteam-facebook   skyteam-youtube

Laatste nieuws

Deel deze release